Na bazenu

Kao na svim bazenima ovoga svijeta na kojima se imalo drži do higijene, i na ovome dominira miris klora. Uz ulaz u dvoranu nalazi se stol za kojim sjede dva spasioca žutih majica i crvenih kupaćih gaća. Uglavnom su nezainteresirani, ali ponekad odgovore na moje sramežljive pozdrave. Na bazen dolazim u rano poslijepodne jer znam da tada neće biti gotovo nikoga. Odabirem jedan trak između dva reda plutača. Po unutarnjoj strani naočala za plivanje razmazujem pljuvačku jer se tako sprječava njihovo zamagljivanje. Nakon što njima, skupa s plivaćom kapom koja mi zapravo i ne treba, ali je svejedno koristim jer se ne želim isticati, upotpunim izgled plivača spuštam se u vodu, otiskujem od ruba bazena te napokon počinjem disati.

Visok si i zasad mi je teško reći koliko si zainteresiran za mene, ali kažeš mi da prebacimo razgovor na Instagram, što je jasan znak da želiš nastaviti komunikaciju. Ja sam nesiguran u sebe pa smatram da si previše lijep da bi komunicirao sa mnom, stoga nad svakom porukom koju napišem mudrujem nekoliko minuta prije no što je pošaljem. Kad te sad zamišljam ovdje pored sebe stojimo jedan uz drugoga, tijela sasvim blizu. Ti me gledaš s visoka a ja, iako sam u tom trenutku dijete, znam da ću biti kaj koji će učiniti prvi korak. Svojom desnom rukom uzimam tvoju lijevu te ti započinjem milovati prste. Ono što ti u tom trenutku ne znaš jest da ćeš mi uskoro predati svu moć koju imaš nada mnom, a ono što ja znam jest da bi mi se više sviđao kad bi se za tu kontrolu pokušao bar malo otimati.

Na dnu bazena nalaze se oznake koje označavaju prijeđenu duljinu. Ponekad ih gotovo dodirujem ramenima. Iako ne mogu disati i imam pritisak u glavi, tamo dolje sam opušten jer sam sam. Još se vježbam roniti, ali za koji dan će mi uspjeti preplivati bazen s jedne strane na drugu bez da izađem gore po zrak. Možda ću time zadiviti sve momke koji plivaju uz mene i kojima bih vjerojatno bio draži da se ne pokušavam toliko dokazivati.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s