Psihički raspad ovog pisca, vol. 1

Na vršcima prstiju naziru se tragovi krvi koje sam ranije pažljivo obrisao sa svog desnog obraza. Dolasku u park prethodila je iscrpljena šetnja pod suncem. Ne volim buku automobila koji prolaze širokim cestama pored mene. Sad smo pronašli predah ali težina u trbuhu pokušava ukrasti dobro raspoloženje koje ove godine dijelimo tek treći put. Želim se baciti u vodu ali umjesto jezera ovdje se nalazi samo beskonačna livada. Muškarci su goli i lijepi ali oni pripadaju svijetu slika u muzeju a ne onome malenome u kojem su zarobljene moje misli. Želim se baciti u vodu želim obnoviti svoj život želim osjetiti svoju krv kako novom mladošću struji kroz moje tijelo.

Zrak je truo a mi udišemo plitke udahe i molimo se za večer. Tada će se hormoni prelijevati našim krevetima a zubi zarivati u dlake koje će odgovarati glasovima ljudi koje ne poznamo. Njegove će tetovaže navještavati osobu koja traži zaštitu u drugima a ja ću mu hladnim pozdravom zabraniti sljedeći posjet. Dodiri prstiju dolaze iz užitka a ne iz slabosti noćas želim osjetiti svježi zrak kako puni moja pluća u svijetu u kojem ne sumnjam u svoje odluke molim te nemoj biti još jedna osoba koja će zanijekati moju muškost molim te nemoj me tjerati da se borim nego me prihvati onakvog kakav jesam.

Ako sam pokušao prijeći na drugu stranu to je zato jer me on nije osuđivao. Poput guje se omatao oko mojih udova a onda mi tim istim jezikom šaputao o mojoj neustrašivosti. Predavao mi je kontrolu nad sobom a ja sam taj osjećam moći koristio da se opet osjetim sigurno u svojem biću. Moj bi ego imao smisla da još uvijek gulim kožu zalutalim jelenima ali u ovome vremenu sukob moje prasvijesti i oslabljene produhovljenosti hvata moje osjećaje za vrat i ne dopušta im da se oslobode. Kabina u garderobi bazena sive je boje a ja ću uskoro morati izaći iz nje pa se ne mogu rasplakati ne želim više glumiti snagu vrijeme je da je naučim pokazivati.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s